Rekruttering

Advokatfirmaet Negota er et ambisiøst advokatfirma i sterk vekst. De siste 6 årene har vi økt antall ansatte fra 2 til 17 stk, og vi ble nylig kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

Vi opplever en stor etterspørsel etter juridiske tjenester innenfor våre kjerneområder, som er kontrakter, offentlige anskaffelser og contract management i store prosjekter. På denne bakgrunn er vi stadig på jakt etter dyktige advokater og advokatfullmektiger til våre team i Oslo og Halden.

Arbeidet ved vårt kontor er juridisk variert, og du vil tidlig kunne få et stort ansvar for egne saker og tett kontakt med klienter. Vi bistår både norske og internasjonale selskaper innenfor blant annet bygg- og anlegg, energi, samt olje og gass. Når det gjelder offentlige anskaffelser har vi rammeavtaler med enkelte store offentlige aktører, men bistår ellers for det meste på leverandørsiden. Du vil kunne få tilgang til spennende prosessoppdrag for domstolen, og samtidig få muligheten til å arbeide in-house med contract management i store internasjonale konsern i perioder.

Dersom du har et ønske om å bli faglig dyktig med praktisk kontraktsrett eller offentlige anskaffelser, så er vi rett firma for deg. Vi har et ungt og hyggelig miljø, og du vil som ansatt hos oss raskt bli en sentral del av vårt team.

rekruttering
Søknad og CV
Kontakt oss gjerne ved spørsmål